Home
Sve o meni
Foto Galerija

Dobrodo�li na moj sajt!

 

PROFESIONALNA BIOGRAFIJA


Spasic Miodrag Rodj 08-07-1973 U Leskovcu Po Zanimanju Masinski Tehnicar Fotografijom Se Bavi 20 God I To Iskljucivo Zbog Velike Ljubavi Prema Njoj Posedujem Veliki Broj Slika Godinama Sam Ih Strpljivo Sakupljao Svaka Mi Je Draga Na Poseban Nacin Jer Kroz Sve Te Slike Provlace Godine Rada Sa Puno Emocija.Uspeo Sam Da Uradim Nekoliko Izlozba Na Lokalnom Nivou Da Predstavim Jedan Mali Deo Svojih Fotografija Da Dobijem Podrsku Lokalne Televizije A Onda I Mediskog Javnog Servisa Koji Su Jedan Deo Moje Izlozbe Prikazali Na Svojim Kanalima Ulivajuci Tako U Meni Nadu Da Ce I Ostale Moje Fotografije Jednoga Dana Dobiti Mesto Koje Zasluzuju I Da Sav Moj Trud Nece Biti Uzaludan.


09.06.2006 Bio Sam Gost Lokalne Televizije U Leskovcu Kada Sam Prvi Put U Javnosti Izneo Svoju Ideju I Gledaocima Prestavio Svoje Fotografije.


06.07.2007 Odrzao Sam Dve Izlozbe Koje Su Na Moje Zadovoljstvo Bile Relativno Dobro Propracene,Jedna Je Bila Odrzana U Kulturnom Centru U Leskovcu A Druga U Galerijskom Prostoru U Vlasotincu.

Nakon Ove Dve Uspesno Realizovane Izlozbe,Bio Sam Pozvan U Televiziju Leskovac To Je Bio Drugi Put Mog Pojavljivanja U Javnost I Ta Svima Neobicna Ali Intersantna Ideja Je Mene I Moje Fotografije Odvela Na Rts.10.10.2007. Pojavljujem Se Na Rts.1 A Ubrzo Zatim I Na Rts.2 Sto Smatram Zavidnim Uspehom I Dobar Put Kako Za Mene Kao Profesionalnog Fotografa, Tako I Za Svoje Fotografije Koje Ce Uz Pomoc Istomisljenika Nadam Se Vrlo Brzo Naci Svoj Put.

01.01.2008. Pocinjem Da Stvaram Fotografiju Koja Je Inspiracija Ljubavi Emocije Pretocene U Fotografiju Koja Je Deo Vremena Tako Da Fotografije Krecu Na Put Babusnica, Grdelica ,Leskovac,Vlasotince ,Novi Sda "Umetnicki Atelje Multijan", Iz Vlasotinca, Otvara Izlozbu U Novom Sadu, U Galeriji "Foto-Kino" Sredinom Oktobra Meseca Ove Godine. Ovo Je Izuezetna I Retka Prilika U Kojoj Se Jedan Vlasotinacki Umetnik Pred-Stavlja U Velikoj Kulturnoj Sredini, U "Srpskoj Atini" - Novom Sadu, Gradu Bogatom Umetnickim I Kulturnim Sadrzajima, I Gradu Velike Istorijske I Kulturne Tradicije.

Cast
Je Za Svakog Umetnika, Bilo Odakle Da Dolazi, I Bilo Kakve Uspehe Da Je Postigao U Svome Radu, Da Dobije Mogucnost Da Se Predstavi U Ovom Gradu. Priliku Koju Je Dobio "Ateqe Multijan" Zelimo Da Sto Bolje Iskoristimo, Odnosno Da Se Predstavimo Kvalitetnim Radovima, Koji Su Odraz -Nase Sredine I Naseg Umetnikog Senzibiliteta. Ovo Je, Dakle, Prilika Da Se I Samo Vlasotince Predstavi Kao Sredina Od Duha I Tradicije.

01.01.2009. Se Budim Iz Ljubavnog Zanosa I Plovim Ka Etno Fotografiji Koja Me Dodiruje I Varaca U Proslaos Etno Fotografija Koja Je Inspirisana Srpskim Ruskim Prijateljstvom I Nasim Brackim Rusima Fotografije Nikad DostaCETRI STRANE SVETA


Izlozba Fotografija Pod Nazivom� Cetri Strane Sveta �Zamisljena Je Kao Multi-Medijalni Projekat Koji Spaja Fotografiju I Pokret.Ovo Nije Tendencija Da Se Stvori Nova Vrsta Umetnosti Vec Da Se Kombinovanjem Raznih Sfera Umetnosti U Potpunosti Isprica Prica.
 
 Naziv Izlozbe Nema Geografsku Konotaciju Vec Metaforicku, Fotografije Ujedinjuju Razlicitosti Makar Na Transparentan Nacin I Podsticu Na Prevazilazenje Predrasuda Koje Su Duboko Utkane U Ljudski Rod.Hronoloski Poredjane One Ne Pokazuju Krajnji Ishod Vec Aludiraju Na Zatvaranje Kruga I Pocetak Neceg Novog.
 
 Sama Izlozba Ima Zadatak Da Podstakne Posmatraca Na Auto-Test I Samim Tim Shvati Na Kom Stupnju Evolucije Se Nalazi Njegova Duhovnost.
 
 Cetri Price Koje Cine Jednu Celinu Spajaju Protivurecnosti,Svetlost I Tamu,Iskupljenje I Spasenje.Iako Na Prvi Pogled Apstraktne Fotografije Pokazuju Realan Svet I Istinito Ga Opisuju.Na Pitanje Postoji Li Svetlost Posmatrac Ce Dati Individualni Odgovor I Sebi Ga Obrazloziti.
  
 Cele 2009 Pocinjem Da Stvaram Jednu Pricu A Ta Prica Je Cetri Strane Sveta Koja Prica O Srpsku Narodnu Nosnju Koja Je Prezivela Lepe Uspomene Koja Se Rucno Radela Prica Ide Dalje Dodiruje I Rusku Nosnju I Pravi Jednu Celinu Koja Me Je Dotakla Da Se Njoj Posvetim I Ispricam Pricu Kroz Foto Aparat Da Bi Prica Krenula Moram Da Se Odreknem Mnogih Stvari Koje Ti Bog Dao A Nesto Oduzeo A To Je Novac I Ponizenje Da Bi Stvorio Fotografiju Koja Govori Svetlost Koja Prolazi Pa Sam Tako Resio Da Prestavim Jug Srbije Nis,Vlasotince,Babusnicu,Vladici Han I Rusku Narodnu Nosnju Koja Se Nije Zaboravila Na Jug Srbije

  
 
23.12.2009. Izlozba U Vlasotincu Na Nesicev Kej Na Kome Je Pristvuo Atase Za Kulturu Ruske Ambasade Gde Je Bio I Rts
23.01.2010.

Home | Sve o meni | Foto Galerija

This site was last updated 06/08/10


Leading Cloud Surveillance, Recording and Storage service; IP camera live viewing

Leading Enterprise Cloud IT Service; cloud file server, FTP Hosting, Online Storage, Backup and Sharing

Powered by FirstCloudIT.com, a division of DriveHQ, the leading Cloud IT and Cloud Surveillance Service provider since 2003.